Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Beundrare gör Hideo Kojima spelbar i Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske minns släpptes den senaste, förhållandevis korta delen i Metal Gear-serien för inte så länge sedan till PC. Och vi vet ju alla även att PC-spelande många gånger är synonymt med modifikationer av spel. Därför har gäng hängivna kodknackare och beundrare lyckas modifiera Metal Gear Solid V: Ground Zeroes för att möjliggöra att texturer, ljudfiler och andra beståndsdelar i spelet kan ändras eller bytas ut helt.

En karaktärsmodell föreställande Hideo Kojima, spelets regissör och producent, finns även i spelet, så det tog inte särskilt lång tid innan några av modifikationsskaparna lyckades byta ut Snake mot Kojima. Rösten tillhör fortfarande Kiefer Sutherland, men vi måste ändå skriva under på att hela äventyret måste bli ännu roligare när skaparen själv traskar runt i skuggorna och lönnmördar vakter.

Om och när modifikationen - som även gör att alla andra karaktärsmodeller kan bytas u - släpps för allmänheten står ännu oklart. Men om det nu skulle ske kan man dock fråga sig vad Kojima Productions tycker om att spelare pillar runt i deras skapelse, och hur kommande Metal Gear Solid V: The Phantom Pain kommer att påverkas. Vi hoppas att även de finner det underhållande.

Tack, Kotaku

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterade texter

Här är Playstation Plus-spelen i juni

Här är Playstation Plus-spelen i juni

NYHET. Skrivet av Carl Brännström

Sony har avslöjat vilka titlar som Playstation Plus-prenumeranter kan ladda hem utan kostnad under juni månad. Den kanske hetaste av dem är Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. En bra uppladdning inför höstens Metal Gear Solid V: The Phantom.



Loading next content