Svenska
Gamereactor
nyheter
Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa 2 är under utveckling, släpps 2024

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Italien är mest känt för historia, mat och mode - samt för att vara något... ostrukturerat (eller ja, kaotiskt). Trots det är landet stort inom motorsportkretsar, inte minst tack vare Ferrari, Lamborghini och den legendariska Racerbanan Monza. Men även i den virtuella världen lyckas landet ofta skapa fantastiska racingupplevelser, inte minst genom det lilla teamet Kunos Simulazioni, vilka har släppt superpopulära racingsimulatorn Assetto Corsa.

Det senaste spelet i serien, Assetto Corsa Competizione, lanserades 2019 och tillsammans med originalet har de båda titlarna sålt över 12 miljoner exemplar tillsammans - vilket måste betraktas som anmärkningsvärt bra för spel som inte precis är nybörjarvänliga. Nu meddelar utgivaren 505 Games att det blir mer av det roliga, då Assetto Corsa 2 officiellt är under utveckling och ska preliminärt ha premiär år 2024.

Innan dess kan dock mer otåliga spelare tävla i en mobilversion av spelet, som släpps redan denna sommar.

Assetto Corsa Competizione

Tack Gamingbolt

Relaterade texter

5
Assetto Corsa CompetizioneScore

Assetto Corsa Competizione

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det lilla italienska teamet som för sex år sedan slog simracingvärlden med storm har nu dundrat ut sitt senaste stickspår till våra nuvarande konsoler, och Petter är inte imponerad...



Loading next content