Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Tio anledningar varför det aldrig varit ett bättre tillfälle än nu att spela Marvel's Avengers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Marvel's Avengers har snart nått sitt ettårsjubileum, och det har alltså gått ett helt år sedan du kunde ta med dina favoritsuperhjältar från serietidningarna ut på actionfyllda TV-spelsäventyr. För att fira denna milstolpe har Square Enix och Crystal Dynamics lanserat en massiv, ny gratisexpansion som tar spelarna till Wakandas frodiga djungler som den ikoniska Black Panther. Eftersom mycket har förändrats under det senaste året kommer här tio anledningar till varför just nu är den bästa tiden att spela Marvel's Avengers.

En ny hjälte: Black Panther

Kungen är här! Vi har fått ett par karaktärer som har anslutit sig till Avengers under det senaste året, men den senaste att debutera är ingen mindre än T'Challa, mer känd som Black Panther. Denna ikoniska figur kommer att ta med sig sin Vibranium-dräkt och sin karaktäristiska närstridsstil till spelet, och kommer att ansluta sig som huvudperson i det nya Wakandan-äventyret.

Wakanda gör sin debut

Som du kanske har gissat av expansionens titel är Wakanda den nya platsen som läggs till, och som du får utforska. Här erbjuds varierande djungler fyllda med nya hot och massor av andra hisnande afrikanska scener, från höga vattenfall till själva den tekniskt avancerade staden, och det finns mycket att göra i den här expansionen.

Ett helt nytt Wakanda-äventyr

Eftersom det här är en ny expansion kan vi se fram emot en helt ny handling som utspelar sig i Wakanda och som är baserad på Black Panther. I den här expansionen, som utspelar sig efter grundspelets huvudkampanj, attackeras Wakanda av Klaue Company, som vill infiltrera nationen för att ta den och landets enorma rikedom av Vibranium för sig själva.

Klaue, Crossbones och andra skurkar

Med den nya handlingen i åtanke kan vi förstås se fram emot ett gäng nya fiender att möta. Vare sig det är ledaren för Klaue Company, Ulysses Klaue själv, eller några farliga legosoldater såsom Crossbones, kommer Black Panther att sättas på prov som aldrig förr. Och dessa lirare är ändå bara de senaste i en lång rad nya skurkar som har gjort entré under året, med en annan höjdpunkt som Maestro, som lades till i Future Imperfect-storyn.

Marvel's AvengersMarvel's Avengers

Hawkeye, en annan Hawkeye och framtida hjältar

Men om du inte har spelat Marvel's Avengers på ett tag är War for Wakanda och alla de godbitar det för med sig inte det enda du kan se fram emot. Sedan lanseringen har vi fått ytterligare två karaktärer med i laget, två varianter av Hawkeye, Clint Barton och Kate Bishop, som tar med sig sin unika stil av strid på distans. Precis som Black Panther är båda dessa karaktärer helt gratis att spela och finns tillgängliga nu - och om det inte räcker för att vara entusiastisk kan Playstation-spelare fortfarande se fram emot att Spider-Man ansluter sig till gänget senare i år.

Du kan nu ta med dubbla hjältar i kampen

Så vad händer när du och dina vänner alla vill spela som de senaste karaktärerna, Black Panther eller Hawkeye? Tack vare en ny uppdatering tillåter Marvel's Avengers nu att dubbletter av samma karaktär spelas samtidigt, vilket innebär att du nu kan kämpa för Wakanda som fyra Captain America eller ta med fyra Mjölnirs för att ta itu med Crossbones och Co.

Marvel Cinematic Universe möter Marvel's Avengers

Om du är nybörjare i Marvel's Avengers kanske du blir förvånad över att spelets versioner av de ikoniska hjältarna ser lite annorlunda ut än deras motsvarigheter i filmen. Det beror på att detta är en ny version av Marvels värld och innehåller unika versioner av varje hjältes historia. Men om du vill få din Iron Man att se ut som Robert Downey Jr. eller sätta Black Widow i den iögonfallande vita dräkten från hennes senaste fristående film kan du hämta ett gäng skins från Marvel Cinematic Universe i butiken.

Ett år av buggfixar och spelförbättringar

Ett år är en ganska lång tid, och utvecklarna har använt den klokt för att göra Marvel's Avengers bättre än någonsin med en rad uppdateringar, buggfixar och spelförbättringar. Från att lägga till ett gäng nya aktiviteter, som anpassningsbara H.A.R.M.-rum för att låta dig pressa dig själv som aldrig förr, samt mer slutspelsinnehåll, inklusive Champions Levels för att låta dig förbättra din favoritkaraktär efter att ha nått nivåtaket, finns det mycket att göra även utanför de många olika historierna som kom tillsammans med de nya karaktärerna.

Marvel's AvengersMarvel's Avengers
Square Enix

Optimeringar för nästa generation

Sedan Marvel's Avengers lanserades i augusti förra året har vi fått en ny generation konsoler. För att ta hänsyn till det har spelet förbättrats med native-versioner för Playstation 5 och Xbox Series -enheter som introducerar bättre grafik och texturer, bildfrekvens och laddningstider, bland en rad andra förbättringar - och det bästa är att alla konsolversioner av Avengers kommer med generationsöverskridande matchmaking och import av sparfiler, vilket möjliggör ett mer tillgängligt spelande än någonsin tidigare.

Löpande förbättringar och massor av innehåll under utveckling

Och alla dessa tillägg är bara toppen av isberget, eftersom Crystal Dynamics har planer på ett ton av andra förbättringar och funktioner. Från mer utmanande aktiviteter, till Patrol Mode så att du kan utforska som du vill utan uppdragens begränsningar, ovanpå uppgraderingar av dess matchmaking- och serietidningssamlande och mer balansjustering, finns det mycket att se fram emot längre fram.

Oavsett om du är en återkommande spelare eller rent av nybörjare, finns det många skäl att dyka in i Marvel's Avengers idag. Det här är bara tio exempel på vad som erbjuds i den här mångsidiga actionupplevelsen med multiplayer, så se till att ge det en chans och upplev den hårresande konspirationen kring A-dagen och attacken mot självaste Wakanda.

Square Enix

Relaterade texterLoading next content