Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactors Köpguide: Wii U

Vi har samlat ihop våra kollektiva åsikter och sammanfattat våra recensioner. Detta är det vi anser vara de tio mest köpvärda spelen till Wii U

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du som läst något av våra 117 nummer av Gamereactor Magazine vet mycket väl att vi alltid tillhandahållit en köpguide där vi listat de tio bästa spelen till varje av de olika formaten som vi regelbundet recenserar spel till. Nu är det dags att fräscha upp våra listor här på siten och nu har turen kommit till det vi anser är de tio bästa spelköpen till Wii U.

OBS! Samtliga av listorna i Gamereactors köpguide baseras enbart på redaktionens samlade åsikter och har ingenting att göra med försäljningssiffror eller popularitet i form av antal aktiva spelare.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(01) Super Mario 3D World (Nintendo)
2013 års tredje bästa spel efter mästerliga The Last of Us och ultramustiga Grand Theft Auto V stavades Super Mario 3D World och står sig som konsolens främsta titel. Det finns så ofantligt, otroligt mycket fantasirikedom, skaparglädje, charm, originalitet och finurlighet i designen av banorna i det här spelet att det nästan inte går att mäta. Om du bara ska köpa ett enda spel till din Wii U anser vi på Gamereactor att du helt klart ska inhandla detta.

Detta är en annons:
Gamereactors Köpguide: Wii U

(02) Mario Kart 8 (Nintendo)
Om du letar efter kartbaserad ultraspelglädje förpackad i den där superfärgglada, charmiga känslan som många av Nintendos titlar stoltserar med - är det naturligtvis det åttonde spelet i Mario Kart-serien du bör sikta in dig på. Lekfull och varierad racing som trots sin lättillgänglighet och familjeorienterade presentation kan vara lika utmanande som den svåraste av simulatorer. Mario Kart 8 innehåller dessutom ett fullkomligt strålande onlineläge för den som vill hoppa upp på nätet och spätta ifrån en samling körodugliga fransoser och otroligt prisvärt DLC.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(03) Super Smash Bros for Wii U (Nintendo)
Nintendos egen fightingspelserie har alltid varit proppad av originalitet och en kaotisk känsla av att aldrig riktigt veta vad som ska hända härnäst. Kommer Mario att kicka dig i plytet? Kommer en ljusgul Pokémon att slunga dig ned i en bottenlös avgrund eller är det Donkey Kong som nu hubba-klubbar dig i huvudet med sina håriga händer? I Smash Bros Wii U kan allt hända och det är svårt att hitta ett trevligare partyspel.

Detta är en annons:
Gamereactors Köpguide: Wii U

(04) Pikmin 3 (Nintendo)
Den tredje delen i Shigeru Miyamotos dödsgulliga strategiföljetong erbjuder tillräckliga mängder utmaning för att räcka året ut. Att styra arméer av pipande lökar och erövra del efter del av den till synes enorma skogen som Pikmin utspelas i är en sann fröjd och användandet av Wii U Gamepad är fiffigt planerat och snyggt utfört. Ett av väldigt få realtidsstrategispel som verkligen fungerar utan mus och tangentbord.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(05) Rayman Legends (Ubisoft)
Den lemlöse tramsputten Rayman försvann spårlöst efter sin bejublade storhetstid till Playstation, gjorde inte ordentlig comeback förrän för ett par år sedan och då i en salig plattformspärla värd allt beröm som kunde frambringas på denna jord. Legends är uppföljaren till det spelet och en ännu gladare, mer humoristiskt och spelmässigt briljant familjetitel som har stöd för upp till fyra äventyrslystna plattformspajasar. Rayman Legends är det klockrena spelet för dig som vill ha nåt som hela familjen kan spela - tillsammans.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(06) New Super Mario Bros. U (Nintendo)
Nintendo samlar alla moment som gjorde de tidiga delarna i Super Mario-brödernas genredefinierande historia så bra, och kokar ihop en härligt färgstark soppa proppad av våghalsiga plattformshopp, utmanande bossar och härliga power-ups. Om du saknar den gamla skolans plattformspärlor och vill lira igenom mängder av underbara banor med upp till tre polare är detta det perfekta spelet för dig.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(07) Bayonetta 2 (Nintendo)
Den läsglasögonprydda dunderhäxan slår tillbaka i en uppföljare lika vanvettigt överdriven, våghalsigt makaber och enastående utmanande som sin hyllade föregångare. Kasta Bayonettas läderklädda lekamen mellan ljusbruna fiendemonster, låt de ljusröda pistolerna gå varma och njut av ett sanslöst japanskt actionspel.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(08) Hyrule Warriors (Nintendo)
Studion bakom Dynasty Warriors samarbetar med Nintendo och blandar köttigt tredjepartsaction med de mest klassiska av Zelda-moment. Resultatet är en udda men underbart underhållande mix mellan action och äventyr vi varmt rekommenderar. Ladda även hem DLC-paketen för massivt mervärde.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(09) The Legend of Zelda: Wind Waker HD (Nintendo)
Miyamotos supergulliga Gamecube-pärla har finpolerats för att hänga med i dagens grafikhets och med högre upplösning och nya effekter är det svårt att begripa att det här spelet är tio år gammalt. En charmigt unik äventyrsupplevelse proppad med karaktär och ett härligt avbräck i en annars alltmer gråbrun spelvärld.

Gamereactors Köpguide: Wii U

(10) Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Nintendo)
Nintendos burduse bananpirat slår tillbaka i en kyligt cool uppföljare till plattformspartyt Donkey Kong Country Returns. Hoppa fram genom ljuvligt tjusiga banor proppade med detaljer som för tankarna till Rares gamla kultklassiska Super Nintendo-titlar och försök hitta alla hemligheter. Tropical Freeze kommer hålla dig sysselsatt. Länge.

Köpguiden till PC: LÄNK!

Köpguiden till Playstation 4: LÄNK!

Köpguiden till Xbox One: LÄNK!



Loading next content