Svenska
Gamereactor
nyheter
Valheim
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Ändrade planer för Valheims expansioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Svenska Iron Gate var tidiga med att lägga fram sina planer för Valheim efter att spelet släppts till Early Access, men efter en rad vaga kommentarer bekräftar de nu att planerna måste ändras.

Utvecklarna skriver på den officiella bloggen att Valheim trots allt inte kommer att få de fyra utlovade tilläggen innan 2022. Istället bekräftar de att Hearth and Home släpps först mellan den 1 juli och 31 augusti. Lyckligtvis var de äntligen villiga att avslöja lite mer om vad expansionen kommer innehålla. Det inkluderar bland annat nya typer av tak och fönster, nya köksredskap, förändringar i livsmedelssystemet så att det till exempel framgår vad som förbättrar hälsa eller uthållighet, flera nya recept och förmågan att plantera lök.

Förhoppningsvis får vi ännu mer information idag, eftersom utvecklarna kör en omgång Ask Me Anything på Reddit från och med 14:00.

Valheim
ValheimValheim

Relaterade texter

ValheimScore

Valheim

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hugga ned träd, samla stenar, dricka bäckvatten, äta sorkar, slå troll i ansiktet med en påk. Låter som Petters vardag det, ganska precis...



Loading next content