Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Andra och sista chansen att få Charizard i Pokémon Scarlet/Violet

Charmanders evolution dyker upp i de sjustjärniga Tera Raid Battles fram till söndag och kan inte fås på något annat sätt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många av er har förmodligen avslutat Pokémon Scarlet/Purple vid det här laget (vi antar att ni är många, eftersom spelet har sålt massor världen över och är den förmodligen bästa utgåvan av serien någonsin). Och om du gjorde det strax efter att spelet släpptes har du förmodligen redan fått chansen att försöka fånga Eevee och Charizard i Game Freaks tidsbegränsade Tera Raid-evenemang förra månaden respektive i början av december. Men om du missade det då har du nu en ny chans att få tag på den första generationens Pokémon av eldtyp i Pokémon Generation 9.

I går, den 15 december, började det andra evenemanget Tera Raid Battles (sju stjärnor) för att få tag på Charizard i spelet. Evenemanget är tillgängligt fram till söndag den 18 december, så vi rekommenderar att du avslutar storyn (inklusive den andra omgången av de åtta gymmen i Paldea och turneringen Great Academic Struggle) i spelets endgame. Då kommer de svarta Tera-kristallerna dyka upp och i en av dem (vilka har märket Dragon Tera Type, som bär denna mycket speciella Pokémon) kommer denna sjustjärniga Raid att dyka upp och du får chans att fånga fickmonstret.


Charizard i Pokémon Scarlet/Violet är en unik Pokémon eftersom den har perfekt statistik (IV) och finns inte ens med i spelets officiella Pokédex, så om du inte kan få tag på en sådan kommer det inte hindra dig från att slutföra spelet.

Trots det rekommenderar vi att du tar med dig en Pokémon på nivå 100 till touren som är så motståndskraftig som möjligt mot attacker av eldtyp, samtidigt som den har de bästa attackerna av vatten- eller el-typ. Många spelare har rapporterat att Daschbun (Fidoughs evolution) är det bästa valet för att möta den, eftersom den har en passiv förmåga (Baked Body) som ökar dess försvar med varje eldattack den får istället för att skada den.

Lycka till!

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterade texter

Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

RECENSION. Skrivet av Ruben Jones, GR NO

Mer Pokedjur står på menyn och även om charmen finns där och monstren är oemotståndliga börjar det knaka i sömmarna för Nintendos klent uppgraderade äventyrsvärld...



Loading next content