Svenska
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever
AKTUELLT: Gamescom 2022-täckning

AEW: Fight Forever visas med hel match mellan Kenny Omega och Adam Cole

THQ Nordics påkostade wrestling-spel rycker allt närmare och nu får vi en riktig djupdykning i dess gameplay...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Yuke's och THQ Nordic tog tillfället i akt under Gamescom att visa världen en hel match mellan Kenny Omega och Adam Cole från deras kommande wrestlingspel AEW: Fight Forever. Det här är första gången vi får en så god titt på det som komma skall, med några djupgående förklaringar.

Att döma utifrån videon verkar det vara en större satsning på själva brottningen i det här spelet än i Yuke's tidigare WWE-titlar, och man har hämtat inspiration från de klassiska Nintendo 64-titlarna från AKI Corporation i den här genren (de nämner till och med uttryckligen detta i videon), såsom WWF No Mercy och förstås WCW/NWO Revenge.

AEW: Fight Forever har fortfarande inget releasedatum, men eftersom vi nu får se fullständiga matcher antar vi att premiär någon gång under 2023 är en rimlig gissning. Det är planerat att lanseras till PC, Playstation 4/5, Switch, Xbox One och Xbox Series S/X.

HQ
AEW: Fight Forever

Relaterade texter

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Våran fribrottningskung och sportexpert Johan Vahlström har levererat suplexer, pålkranar och käftsmällar i drivor för att recensera AEW: Fight Forever...



Loading next content