Svenska
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Acend Club lämnar Halo esports

E-sportorganisationen är missnöjd med den behandling den har fått från 343 Industries.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen Acend Club har meddelat att den kommer att lämna Halo esports-scenen. Avslöjat i ett nytt uttalande som publicerats på sociala medier har teamet uppgett att beslutet härrör från den behandling det har fått från utvecklaren 343 Industries.

Acend konstaterar att man har "upplevt ett antal problem med fattade beslut och med de ansvariga för Halo Esports", och att det har varit "otroligt dålig kommunikation" från e-sportteamet i studion.

Detta kom efter att Acend missade en partnerskapsplats i Halo Championship Series och sedan påstås ha sett 343 ignorera alla former av kommunikation med e-sportorganisationen, eftersom den försökte förbättra sig i hopp om att tjäna en partnerskapsplats i framtiden. Till denna punkt säger Acend att 343 ännu inte hade delat någon ytterligare information om esportsplanen 2023 i december 2022, och att alla förfrågningar som frågade om detta ignorerades av utvecklaren, vilket ledde till att Acend blev mycket osäker på sin framtid i scenen.

Halo Infinite

Detta hjälptes inte av de hinder som Acend sedan mötte vid fysiska evenemang som 343 var värd för, och den påstådda orättvisa behandlingen som laget fick vid VM.

Acend lät genom att lägga till att 343 och HCS-teamet "inte förstår hur man skapar ett attraktivt ekosystem för organisationer, särskilt utanför NA-regionen och partnerskapsprogrammet."

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content