Svenska
Gamereactor
esports
Halo Infinite

343 Industries tillkännager Halo Championship Series Charlotte Major 2023-format

Det kommer att finnas en öppen konsol, poolspelscen och sedan mästerskapsfäste.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

343 Industries vill starta säsongen 2023 av Halo Championship Series mycket snart, och inför det har Halo-utvecklaren nu meddelat hur formatet kommer att se ut för den kommande Charlotte Major.

Evenemanget kommer att innehålla en öppen konsol till att börja med, där 96 lag kommer att slåss om en plats i 16-lags poolspelsektionen, som kommer att inkludera de partered HCS-organisationerna och fyra kvalificerade lag från den öppna konsolen. Detta kommer sedan att leda in i 12-lags Championship-fästet, där lag kommer att slåss om turneringstiteln.

När det gäller hur du kan anmäla ditt intresse för att tävla i den öppna parentesen kommer detta att ske genom FACEIT, med registreringar som öppnar idag.

När det gäller datum kommer det att vara öppet spel online mellan 4-5 februari, Major-kval den 8 februari, allt för att laguppställningarna ska kunna låsas in för poolspel den 9 februari.

Vi kan förvänta oss att ytterligare information om HCS-partnerskapsprogrammet och den fullständiga färdplanen för 2023 kommer snart.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content